Str. Hepites nr. 1  Braila Jud. Braila

+40744764718

Despre noi

POLITICA CALITATII

 

Societatea nostra considera calitatea ca o prioritate strategica. Satisfacerea tuturor cerintelor clientilor si atragerea unor potentiali noi clienti prin largirea gamei si inovarea de noi produse este principalul nostru avantaj in fata concurentei.

Suntem alaturi de clentii nostrii oferindu-le toate detaliile cu privire la produse, modul de utilizare si functionalitate, avand grija in acelasi timp sa le oferim un raport pret – calitate optim.

In vederea asigurarii calitatii, pentru fiecare produs, controlam intreg procesul de productie de la proiectare la punerea in functiune ( daca este cazul ) a produsului .

Sunt binevenite sugestiile clientilor cu privire la toate aspectele ce privesc produsele noastre.

Perfectionarea continua a produselor este modalitate prin care raspundem provocarilor clientilor. Politica noastra este de a asigura cunoştinţele, aptitudinile şi abilităţile personalului nostru precum şi îmbunătăţirea lor continua. De asemenea, asiguram o comunicare liberă, fără obstacole şi de stimulente pentru a maximiza participarea, creativitatea şi responsabilitatea personalului.

Sistemul de Asigurare a Calităţii este coloana vertebrală a politicii noastre, urmată şi susţinută de întregul personal al companiei.

 

 

GARANTIA CALITATII

 

Pentru toate produsele noastre din gama rezervoarelor, oferim garantia calitatii cum urmeaza :

Se ofera garantie 5 ani garantie pentru defectele de fabricatie sau material. Garantia incepe in momentul cumpararii produsului, data fiind cea de pe factura / bon fiscal .

Deteriorarea sau uzura cauzata de transport, racordare sau manipularea necorespunzătoare a rezervorului nu sunt acoperite de această garanţie. Condiţia de valabilitate a garanţiei este respectarea instructiunilor stipulate în autocolantul lipit pe rezervor.

Toate celelalte produse comercializate beneficiaza de asemenea de garantie in concordanta cu specificatiile acestora .


POLITICA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Securitatea datelor dumneavoastra personale si confidentialitatea acestora sunt o prioritate pentru noi. Din acest motiv am luat toate masurile ca sa fiti in siguranta cand vizitati site-ul rezervoare-mari.ro. Metodele noastre sunt in acord cu General Data Protection Regulation (GDPR)

Cine Suntem?

Work Force SRL este operatorul magazinului online rezervoare-mari.ro. Work Force SRL este o companie romaneasca, cu sediul social in Braila, Str. Dr. Ctin Hepites nr. 1, Judetul Braila, inregistrata la registrul comertului sub numarul J09/109/2004, avand cod de identificare fiscala RO16124889. Work Force SRL  este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 1963 din data: 29/01/2019 

Ce date personale colectam si prelucram si de ce avem nevoie de ele?

Politica noastra de de prelucrare si confidentialitate a datelor personale reglementeaza utilizarea si stocarea acestora. Aceasta politica poate fi consultata aici.

1.  Pentru a putea procesa comanda dumneavoastra, pentru a o livra sau pentru a va putea contacta referitor la detalii despre aceasta vom inregistra si stoca urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Adresa de livrare, numar de telefon si adresa de e-mail.

2.  Pentru ca ne dorim o livrare rapida si corecta vom transmite companiei de curierat / transport Numele si Prenumele dumneavoastra, Adresa de livrare si numarul de telefon pentru a putea sa va contacteze agentul companiei de curierat / transport si pentru a se permite ajustarea timpului sau locului livrarii.

3.  Aceasta transmitere este o parte obligatorie a relatiei contractuale cu Work Force, administratorul site-ului rezervoare-mari.ro.

4.  Pentru a va putea oferi suport si informatii referitoare la comenzile dumneavoastra vom inregistra si stoca urmatoarele informatiipana la livrarea produsului : Nume, Prenume, Numar de telefon si adresa de e-mail, pentru a va putea raspunde la intrebari si solicitari.

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

1.  Datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza acestora, vor fi pastrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

2.   Datele legate de contul dumneavoastra vor fi stocate pe perioada livrarii bunurilor, dupa care vor fi sterse

Care sunt drepturile dumneavoastra?

1.  Aveti dreptul de a solicita gratuit informatii in scris cu privire la datele personale stocate de Work Force SRL. Dupa consultarea informatiilor, la cererea dumneavoastra vom putea opera orice modificari necesare, in limita legii. Pentru intrebari legate de confidentialitatea datelor ne puteti contacta pe spinuco@yahoo.com

2.  Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati, sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa folositi adresa de email spinuco@yahoo.com

3.  Daca aveti motive sa credeti ca cererea dumneavoastra nu a fost solutionata corect puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la aceasta Autoritate.

Toti angajatii Work Force SRL au semnat contracte de confidentialitate pentru a se conforma cu regulamentele si directivele privind protectia si securitatea datelor cu caracter personal, si pentru a proteja confidentialitatea acestora. In mod periodic angajatii Work Force SRL sunt instruiti in acest domeniu.